KFC open op Woonboulevard Den Bosch

Ma 3 dec. Den Bosch heeft een KFC. Op de Bossche Woonboulevard is het kiprestaurant sinds maandag open, maar veel ruchtbaarheid wil de fastfoodzaak daar nog niet aan geven. Op 18 december staat namelijk nog een rechtszaak gepland over de komst van de fastfoodzaak naar de Reitscheweg.

Volledig scherm
KFC is open in Den Bosch © Bart Gotink/BD
Volledig scherm
KFC is open in Den Bosch © Bart Gotink/BD

Ondanks de feestelijk ballonnen bij de ingang, wil de keten in afwachting van die rechtszaak dan ook geen commentaar geven op de opening maandagmorgen. Ook het maken van foto's of filmpjes binnen staat het restaurant niet toe. Wel is de fastfoodzaak, ondanks de opening, nog niet helemaal af: zo ontbreken er nog borden en vlaggen bij de drive-thru. Het restaurant is 800 vierkante meter groot, grotendeels met rood-wit meubilair. Naast een balie met kassa's zijn er ook meerdere self-servicekassa's. 

Buurman Swiss Sense is naar de rechter gestapt om de beddenzaak vindt dat KFC niet past op deze plek, waar voorheen Carglass zat. Het zicht op de winkel en de attentiewaarde van de beddenzaak neemt af, als gasten eerst langs een fastfoodzaak met drive-thru moeten rijden, denkt de keten. Vlaggen, menuborden, bestelpalen en een hoogtebeperker ontnemen verder het zicht op de winkel. De zaak staat op 18 december gepland. 

Volledig scherm
KFC is open in Den Bosch © Bart Gotink/BD
Volledig scherm
KFC is open in Den Bosch © Bart Gotink/BD
  1. Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    DEN BOSCH - Er is vrijwel geen enkele politieke partij in Den Bosch die ontkent dat er woningnood is en dat er de komende jaren in snel tempo voor verschillende inkomens- en bevolkingsgroepen gebouwd moet worden. Maar waar de ene partij de verantwoordelijk wethouder Roy Geers complimenteert met de voortvarendheid om dit en volgend jaar 850 tot 900 woningen te bouwen, zijn er ook partijen die vinden dat de ambitie veel hoger moet komen te liggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch