Nederland, Den Bosch, het bloemenvrouwtje van de binnenstad. Zij zet nepbloemen neer op verschillende locaties. Foto is genomen op de rotonde van de onderwijsboulevard.
Volledig scherm
PREMIUM
Nederland, Den Bosch, het bloemenvrouwtje van de binnenstad. Zij zet nepbloemen neer op verschillende locaties. Foto is genomen op de rotonde van de onderwijsboulevard. © copyright Marc Bolsius

Kleurrijke bloemen van bloemenvrouwtje weggehaald: ‘Ze is niet bereid om tot afspraken te komen’

Ma 2 sep. Weggehaalde creaties van het bloemenvrouwtje zorgen voor een hoogoplopend conflict met de gemeente. De gemeente Den Bosch zegt haar ideeën en creaties te omarmen, maar wil graag duidelijke afspraken maken. Het bloemenvrouwtje is echter woedend over de 'walgelijke’ brief die ze kreeg.

Door Bart Gotink

  1. Nepverpleegkundige JBZ aangehouden na behandelen patiënten tijdens coronadrukte: ‘Geschokt om dit bedrog’
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge JBZ aangehou­den na behandelen patiënten tijdens coronadruk­te: ‘Geschokt om dit bedrog’

    DEN BOSCH - Een 24-jarige man die werkzaam was in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is aangehouden op verdenking van oplichting, valsheid in geschrifte en diefstal. De verdachte controleerde patiënten en mogelijk diende hij ze ook medicatie toe, zonder dat hij beschikte over kwalificaties om deze handelingen te mogen verrichten. ,,We zijn geschokt door het bedrog", reageert het JBZ.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch