Volledig scherm
In het pand van het voormalige MS mode zat ook tijdelijk een pop-upstore van een autoleasebedrijf © copyright Marc Bolsius

KPN overweegt verhuizing aan Pensmarkt naar oude pand MS Mode

Do 21 dec. KPN gaat haar winkel aan de Pensmarkt naar alle waarschijnlijkheid verhuizen naar nummer 1. Daar zat tot het faillissement de kledingwinkel MS Mode in. 

KPN zelf doet er grotendeels het zwijgen toe, maar de plannen zijn wel al neergelegd en besproken bij de welstandscommissie van de gemeente Den Bosch. ,,Ik kan er nog niet zo concreet over zijn", zegt een woordvoerder van de telecomketen. ,,We gaan al onze winkels komende jaren wel ombouwen naar een nieuwe formule. Dat kan binnen de huidige panden, of elders. Voor Den Bosch zijn de plannen nog niet concreet", zo stelt hij. Bij de welstandscommissie werd de verbouwing wel besproken. 

Na het vertrek van MS Mode zat er in het prominente pand tijdelijk een kledingwinkel en een pop-upwinkel met private leaseauto's. 

  1. Zuid-Willemspark: hoe dan?
    PREMIUM

    Zuid-Willems­park: hoe dan?

    Juist met mooi weer zoals vorige week kan een stad goede sier maken met een park. Niet zo gek dat de gemeente een gedeelte van de Zuid-Willemsvaart wil (laten) veranderen in het Zuid-Willemspark. Het park is opgesplitst in drie delen: Oost (Máximakanaal-Lambooijbrug), Midden (Lambooijbrug-Ertveldplas) en West (Ertveldplas-Maas).De kreet Zuid-Willemspark staat met grote letters te lezen op de bruggen in de stad. Maar het blijft voorlopig bij woorden en weinig daden.