Volledig scherm
Lush, hier nog in het oude pand aan de Hooge Steenweg © marc bolsius

Lush verhuist naar twee keer zo grote vestiging aan Hooge Steenweg Den Bosch

Di 12 ma. Lush verhuist een paar deuren. De keten - vooral bekend van spulletjes voor in bad - gaat naar een twee keer zo grote vestiging aan de Hooge Steenweg. 

De nieuwe winkel - Hooge Steenweg 20 - gaat vrijdag open. Dan telt de zaak 93 vierkante meter, zo laat de keten weten. Nu zit de zaak nog in een kleinere winkel, waar het vooral in de decembermaand zo druk was dat mensen buiten moesten wachten. 

Lush is vooral bekend van bath bomb, bruisende ballen voor in bad die zowel kleur als geur geven tijdens het badderen. De hard groeiende keten staat verder bekend om zijn zorg voor mens en milieu. Alle producten zijn handgemaakt en geschikt voor vegetariërs en grotendeels voor veganisten. Er zijn vrijwel geen verpakking en de keten doet niet aan dierproeven. In totaal telt Lush met meer dan 900 winkels in zo’n 50 landen wereldwijd, in Nederland zijn er 10 winkels.

Volledig scherm
Oude pand van Lush aan de Hooge Steenweg © Google Maps
  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch