Volledig scherm
Maar waar slaap je nu? © Kampioen ANWB

Maar waar slaap je nu, als je een weekend Den Bosch wint?

Di 24 sep. Een beetje puzzelaar kan deze maand een mooi prijsje winnen in tijdschrift de Kampioen van de ANWB: twee nachtjes Den Bosch met uitzicht op de Markt. Tenminste, dat zou je kunnen denken als je de foto ziet.

De foto is genomen vanuit Hotel Central op de Markt, maar uit de omschrijving blijkt dat bezoekers slapen in hotel Mövenpick, gelegen langs de A2. Meerdere mensen zetten afgelopen weekend een foto van de pagina op Facebook, met daarbij verbaasde reacties (‘Iets klopt hier niet....’ en ‘Dit is niet bepaald what you see is what you get’)

Karin Rademaker, eigenaar van Hotel Central op de Markt, kan er in ieder geval wel om lachen. ,,Ik ben blij dat ze het mooiste uitzicht op de stad gebruikt hebben", lacht zij. ,,Maar ik denk niet dat hier opzet achter zit, maar dat het gewoon een foutje is.” De foto is lang geleden als eens gebruikt door de ANWB, toen het hotel op de Markt wel een samenwerking had met de ANWB. ,,Waarschijnlijk hebben ze die uit het archief gehaald", vermoedt Rademaker.

Ze sluit af: ,,Misschien moet ik de prijswinnaar toch nog even uitnodigen voor een kop koffie op dit terras. Kunnen ze in elk geval eventjes van dit uitzicht genieten.”

  1. Onderzoek gevraagd naar handel en wandel oud én nieuw bestuur bij nalatenschap grootgrondbezitter Marggraff
    PREMIUM

    Onderzoek gevraagd naar handel en wandel oud én nieuw bestuur bij nalaten­schap grootgrond­be­zit­ter Marggraff

    AMSTERDAM/DEN BOSCH - Er moet een onderzoek komen naar de (financiële) nalatenschap van de in 2003 overleden grootgrondbezitter Ewald Marggraff uit Vught. Daarbij gaat het om vergoedingen en plannen en onderhoud van panden en landgoederen. Dat wil uiteindelijk zowel het oude als het huidige bestuur van Marrobel bv, die het erfgoed van de excentrieke Marggraff beheert.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch