Volledig scherm
TLKSHW op Boulevard © Steven Kattenberg

Merel Westrik, Dione de Graaff en Winfried Baijens bij TLKSHW op Theaterfestival Boulevard

Do 30 jul. Merel Westrik, Dione de Graaff en Winfried Baijens zijn dit jaar de tafeldames- en heer bij de TLKSHW tijdens Theaterfestival Boulevard.

De talkshow, geleid door NOS-verslaggever Martijn van der Zande, is zoals elk jaar gratis toegankelijk in De Keulse Kar aan de Hinthamerstraat. 

Op de eerste vrijdag (2 augustus) is dit jaar burgemeester Jack Mikkers te gast, als Dione de Graaff (Studio Sport) de tafeldame is. Zaterdagavond 3 augustus is Merel Westrik (RTL Nieuws en Wie is de Mol) tafeldame als zangeres Mathilde Santing te gast is. 

Op vrijdag 9 augustus zou Tom Egbers (Studio Sport) tafelheer zijn, maar dat lijkt niet haalbaar nu de presentator tijdens zijn vakantie is getroffen door een hartinfarct. Daarom wordt druk gezocht naar vervanging. Op zaterdag 10 augustus komt zanger en entertainer Sven Ratzke langs, als Winfried Baijens (NOS Journaal) tafelheer is. 

Daarnaast is er elke avond een column, improvisatietheater en muziek. De TLKSHW start rond 23 uur.

Volledig scherm
Martijn van der Zande. © copyright Marc Bolsius
 1. Bosschenaar mijdt rechtszitting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  Bossche­naar mijdt rechtszit­ting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  De man meldde zich op 13 mei ’s middags bij de politie om te zeggen dat hij zijn echtgenote had doodgestoken in hun woning aan de Marco Polostraat. In het huis troffen agenten het slachtoffer aan. Dat gebeurde nadat zij een ruit hadden ingetikt om binnen te komen. Op dat moment was er verder niemand anders meer aanwezig in de woning. ,,Het waren allemaal hele rustige en lieve mensen”, zei een buurvrouw na de steekpartij in het Brabants Dagblad.
 2. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch