Volledig scherm
PREMIUM
Lonneke Voets (rechts) en Monique Bredeveld (links) bij de opening van Boel © VLA Fotografie

Nieuw foodevenement voor minima, want ‘niet iedereen kan zich Bourgondisch veroorloven’

Di 6 aug. ‘Bourgondisch Den Bosch is een prachtig evenement, maar niet iedereen kan zich een avondje culinair genieten veroorloven', stelt Lonneke Voets. En dus wil de initiatiefnemer van Boel  een eetevenement organiseren voor mensen die leven op of onder de armoedegrens: Boelgondisch.

Door Bart Gotink

 1. Bosschenaar mijdt rechtszitting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  Bossche­naar mijdt rechtszit­ting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  De man meldde zich op 13 mei ’s middags bij de politie om te zeggen dat hij zijn echtgenote had doodgestoken in hun woning aan de Marco Polostraat. In het huis troffen agenten het slachtoffer aan. Dat gebeurde nadat zij een ruit hadden ingetikt om binnen te komen. Op dat moment was er verder niemand anders meer aanwezig in de woning. ,,Het waren allemaal hele rustige en lieve mensen”, zei een buurvrouw na de steekpartij in het Brabants Dagblad.
 2. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch