Volledig scherm
PREMIUM
Verscheidene stadia van drukheid in de korte Putstraat tijdens carnaval in 2016. De beelden komen uit een Time Lapse van 36 uur carnaval in de straat. © Trigger Timelapse

Slimme camera's herkennen elke carnavalsvierder in Korte Putstraat: ‘Wie er niet in mag, hebben we er zo uitgepikt’

videoWo 6 ma. 11.381 gezichten hebben de slimme camera's op de Korte Putstraat dinsdag tegen vieren al herkend, en de teller loopt op. Want niemand komt dit jaar meer ongezien de smalle carnavalsstraat in, ook niet met plaksnor of kek brilletje op. Al valt het aantal incidenten in de straat dit jaar mee. ,,De mensen met een verbod in deze straat zijn op twee handen te tellen.”

Volledig scherm
De slimme camera's in de Korte Putstraat © Olaf Smit
  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch