Volledig scherm
Opnames van Willem Wever in de Kerkstraat © Paul Roovers/BD

Straatbeeld: Ontbijten in de regen, voor de televisie

Vr 7 dec. Ontbijten midden in de stad, in de stromende regen, ergens eind van de middag. Klinkt als een rare scene? Binnenkort zal het te zien zijn bij Willem Wever.

Het kinderprogramma, waarin antwoord wordt gegeven op prangende vragen, maakte vrijdagmiddag opnames in de stad. Wat de vraag precies was, en waarom het antwoord in dit ontbijtje schuilt, is niet helemaal duidelijk. Het zal vast binnenkort op televisie verschijnen.

Cameraploegen worden langzaamaan een bekend fenomeen in de stad. Vorig jaar werd film Zwaar Verliefd hier opgenomen, komende tijd komt All You Need is Love nog opnames maken in de stad.

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter. 

  1. Storing in Bossche parkeergarages duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen
    PREMIUM

    Storing in Bossche parkeerga­ra­ges duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen

    DEN BOSCH - De storing die dinsdagochtend ontstond in alle gemeentelijke parkeergarages in Den Bosch is waarschijnlijk in een aantal gevallen ook donderdag niet voorbij. Gratis parkeren is mogelijk. Volgens een woordvoerder van de gemeente loopt de gemeente naar schatting maximaal 25.000 euro mis aan parkeerinkomsten. ,,De gemeente heeft inmiddels richting externe leverancier aangegeven deze in gebreke te stellen’’, aldus de woordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch