Volledig scherm
Er komt een kerstwinkel op de Pensmarkt © Bart Gotink/BD

Straatbeeld: Voor de echte kerstfan (nog 111 dagen!) krijgt Den Bosch een kerstwinkel

Do 5 sep. Het weer wordt slechter, de pepernoten liggen al in de winkel. En dan begint voor heel wat mensen toch vooral het aftellen naar kerst.

En dit jaar kan de echte fan (nog 111 dagen!) zijn hart ophalen: Den Bosch krijgt een pop-up kerstwinkel van It’s All About Christmas aan de Pensmarkt. In het voormalige pand van Coolcat komt dit najaar de zaak met kerstballen, pieken, rendieren en kerststallen. 

Het is voor het eerst dat de zaak naar Den Bosch komt. Wanneer mensen zich kunnen gaan warmen aan de kerstsfeer in de winkel, is nog niet bekend. 

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter.

Volledig scherm
Er komt een kerstwinkel op de Pensmarkt © Bart Gotink/BD
  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch