Volledig scherm
Ziengs kopen een vestiging aan de Hooge Steenweg © Bart Gotink/BD

Straatbeeld: Ziengs Schoenen naar Hooge Steenweg Den Bosch

Di 27 aug. In het grote pand aan de Hooge Steenweg waar tot voor kort Massimo Dutti was gevestigd, opent binnenkort een vestiging een Ziengs. 

Ziengs heeft naar eigen zeggen al meer dan 80 winkels in Nederland met ‘merkschoenen voor het hele gezin’.  De keten zit ook achter Topmerk Schoenen, die aan het Burgemeester Loeffplein zit. De nieuwe zaak tussen Vodafone en Jeans Centre in moet op 12 september open gaan, zo kondigen stickers op de etalage aan. 

Massimo Dutti ging begin juni dicht. De keten sloot enkele winkels, waaronder die in Den Bosch en Haarlem. Voor die sluiting is geen reden gegeven.

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter.

 1. Problemen voor Computerhuis Den Bosch, gesprekken over nieuwe stijl

  Problemen voor Computer­huis Den Bosch, gesprekken over nieuwe stijl

  DEN BOSCH - Foutje bedankt, of is er iets anders aan de hand? Hoe dan ook, het Computerhuis in Den Bosch (onder de vleugels van vrijwilligersorganisatie Humanitas) dreigt op te houden te bestaan. ,,Door de verlaging van de subsidie voor de komende jaren moet Humanitas bezuinigen en hebben ze besloten het Computerhuis af te stoten’’, schetst betaalde kracht Anita de Gier, die namens Humanitas het Computerhuis leidt. En daarmee lijkt de toekomst voor de hulp aan kwetsbare inwoners die digibeet zijn onzeker.
 2. Eigen straat voor hockeycoach, maar dan bij het voetbalstadion van Den Bosch
  PREMIUM

  Eigen straat voor hockey­coach, maar dan bij het voetbalsta­di­on van Den Bosch

  DEN BOSCH - Den Bosch eert een groot hockeycoach met een eigen straat, maar de plek waar dat gaat gebeuren is heel opmerkelijk: tussen stadion De Vliert en het terrein van het roemruchte BVV. Een plek die al decennia voetbal ademt. Maar daar komt dus het Wim van Heumenplantsoen. Dan was een eerbetoon aan de Bossche wielerheld Gerrit Schulte, die twintig meter verderop woonde, nog veel logischer geweest.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch