Volledig scherm
Drukte voot de Taco Bell bij de opening op het Heuvelplein © Beeld Werkt

Taco Bell komt naar Den Bosch, zo blijkt uit vacatures

Ma 5 feb. Taco Bell komt snel naar Den Bosch, zo lijkt het. Een woordvoerder doet er grotendeels het zwijgen toe, maar een advertentie op internet laat er weinig twijfel over bestaan. Er wordt personeel geworven voor een 'nieuw te openen store' in Den Bosch.

Door Bart Gotink

Volledig scherm
Taco Bell in Tilburg © Taco Bell

De fastfoodzaak met vooral taco's, burrito's en nacho's breidt snel uit. Vorig jaar ging er vestigingen open in Eindhoven, Tilburg en Breda. Komende jaren wil de Amerikaanse keten nog zo’n 20 restaurants door het hele land openen, zo kondigde ze aan. In thuisland Amerika heeft Taco Bell ruim 6.000 filialen.

In hoeverre er in Den Bosch al een concreet pand gevonden is en op wat voor termijn de nieuwe zaak dan open moet, blijft onduidelijk. 'Ik kan er verder nog nog weinig over vertellen', is het antwoord van de woordvoerder. Wel laat hij weten dat in eerste instantie het nieuwe personeel ook in de restaurants in Eindhoven en Tilburg kan komen te werken. Er wordt gezocht naar Shift Supervisors en een Assistent Restaurant Manager.

McDonald's en KFC

De vestigingen van Taco Bell zitten vrijwel allemaal op A-locaties. Zo zit de vestiging in Tilburg op de Heuvel en in Breda vrijwel op het station. In Den Bosch zitten verder nog weinig Mexicaanse restaurants. De keten Taco Mundo zoekt momenteel wel een franchisenemer voor Den Bosch. 

Van de fastfoodzaken hebben McDonald's en Burger King een vestiging in de binnenstad, waarvan McDonald's er recent nog één sloot aan de Markt. Kentucky Fried Chicken kondigde vorig jaar ook plannen aan om zich te vestigen op de Woonboulevard, maar in welke status deze plannen verkeren, is onduidelijk. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement