Hans van Tol zou met zijn Turbo Polyp een plaatsje kunnen krijgen op een parkeerterrein van de Brabanthallen. Normaal gesproken staat hij in de Bossche binnenstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans van Tol zou met zijn Turbo Polyp een plaatsje kunnen krijgen op een parkeerterrein van de Brabanthallen. Normaal gesproken staat hij in de Bossche binnenstad. © Roel van der Aa

Toch kermis in Den Bosch? Ruim 30 attracties gepland op parkeerterrein bij Brabanthallen: ‘Bijna alle seinen op groen’

DEN BOSCH - Toch vanaf 21 tot en met 31 augustus kermis in Den Bosch? Daar ziet het wel naar uit. Niet zoals gebruikelijk in de binnenstad. Maar bij de Brabanthallen. ,,Bijna alle seinen staan op groen’’, zegt André Vonk, directeur van Bureau de Kermisgids, die het evenement gaat organiseren als onderdeel van de Bossche Zomer.

  1. Het luistert nauw met al die puzzelstukjes voor de Bossche Draak
    PREMIUM

    Het luistert nauw met al die puzzelstuk­jes voor de Bossche Draak

    DEN BOSCH - De Drakenfontein ligt als talloze puzzelstukjes op de werf, blokken natuursteen waar op het eerste oog niet te zien is wat nu waar hoort onder het bekende gouden monument vóór het Bossche station. Er wordt minutieus gewerkt om de 107 jaar oude fonteinbak, de pilaar, de herdenkingstekst én de vele frutsels weer nieuw leven te geven. Als over een klein jaar het monument in Den Bosch weer wordt opgebouwd, gaat na alle precisie het natuursteen niet glimmen. Maar hè, dat doet de gouden Draak zelf al.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch