In dit gedeelte van de Sint-Janstuin komt een terras te staan van De Basiliek en het Bonte Palet.
Volledig scherm
In dit gedeelte van de Sint-Janstuin komt een terras te staan van De Basiliek en het Bonte Palet. © Marc Brink/BD

Uitbreiding terras in Sint-Janstuin; eigenaar van café de Basiliek is blij

DEN BOSCH - Er komt een uitbreiding van het tijdelijke terras in de tuin van de Sint-Jan. Nadat het kerkbestuur toestemming gaf aan De Keulse Kar, De Palm, ff Swanjée en het Bonte Palet mag ook café De Basiliek in de tuin een terras inrichten. ,,Ik ben er blij mee. Geweldig dat het kerkbestuur dit toestaat’’, zegt Leon Pigmans, eigenaar van De Basiliek dat is gevestigd op de hoek Hinthamerstraat-Torenstraat.  

  1. Enquête: Brabanders mijden massaal toeristische trekpleisters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Enquête: Brabanders mijden massaal toeristi­sche trekpleis­ters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Gaan we dit jaar weg of blijven we liever bij huis? Terwijl lockdowns worden opgeheven en grenzen weer opengaan staat de zomervakantie voor de deur. 2.237 lezers van deze site vulden de vakantie-enquete in en gaven aan massaal het vliegtuig én toeristische trekpleisters te mijden vanwege de coronamaatregelen. Daarbij gaat een deel zelfs helemaal niet op vakantie vanwege het virus.
  2. JBZ over nepverpleegkundige: ‘Hij registreerde in dossier toedienen van medicatie’

    JBZ over nepver­pleeg­kun­di­ge: ‘Hij registreer­de in dossier toedienen van medicatie’

    DEN BOSCH - Er zijn geen aanwijzingen voor klachten bij patiënten met wie de aangehouden Bosschenaar (24) als ‘nepverpleger’ contact had in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Dat zegt een woordvoerder van het ziekenhuis nadat het Openbaar Ministerie bekend maakte dat het OM de Bosschenaar ervan verdenkt patiënten medicatie te hebben toegediend zonder daarvoor te zijn gekwalificeerd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch