Het terras van restaurant Noemme maandag na de beperkte heropening van 19 horecabedrijven in de Korte Putstraat.
Volledig scherm
Het terras van restaurant Noemme maandag na de beperkte heropening van 19 horecabedrijven in de Korte Putstraat. © Marc Bolsius

Wachtpaviljoen op Parade en afsluiting Korte Putstraat bij Kerkstraat van de baan

DEN BOSCH - Het paviljoen op de Bossche Parade als wachtruimte voor gasten van horeca-bedrijven in de Korte Putstraat is voorlopig van de baan.  Wel gaat de gemeente na of de ‘gedoseerde  toegang’ tot de Korte Putstraat nodig is. 

  1. Enquête: Brabanders mijden massaal toeristische trekpleisters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Enquête: Brabanders mijden massaal toeristi­sche trekpleis­ters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Gaan we dit jaar weg of blijven we liever bij huis? Terwijl lockdowns worden opgeheven en grenzen weer opengaan staat de zomervakantie voor de deur. 2.237 lezers van deze site vulden de vakantie-enquete in en gaven aan massaal het vliegtuig én toeristische trekpleisters te mijden vanwege de coronamaatregelen. Daarbij gaat een deel zelfs helemaal niet op vakantie vanwege het virus.
  2. JBZ over nepverpleegkundige: ‘Hij registreerde in dossier toedienen van medicatie’

    JBZ over nepver­pleeg­kun­di­ge: ‘Hij registreer­de in dossier toedienen van medicatie’

    DEN BOSCH - Er zijn geen aanwijzingen voor klachten bij patiënten met wie de aangehouden Bosschenaar (24) als ‘nepverpleger’ contact had in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Dat zegt een woordvoerder van het ziekenhuis nadat het Openbaar Ministerie bekend maakte dat het OM de Bosschenaar ervan verdenkt patiënten medicatie te hebben toegediend zonder daarvoor te zijn gekwalificeerd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch