Het toekomstige wooncomplex Cross aan de Kruisstraat, schuin tegenover de Groene Engel. Er komen hier zes betaalbare huurappartementen aan de voorzijde en zeven aan de kant van de Nieuwstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het toekomstige wooncomplex Cross aan de Kruisstraat, schuin tegenover de Groene Engel. Er komen hier zes betaalbare huurappartementen aan de voorzijde en zeven aan de kant van de Nieuwstraat. © Ariens CS

Appartementen bloeien waar winkels en kantoren stierven

OSS - De beste remedie tegen leegstand? Ombouwen tot woningen! Rond het centrum van Oss schiet het ene wooncomplex na het andere uit de grond. Op winkels en kantoren zit geen hond meer te wachten. Woonruimte is het nieuwe goud. 

  1. Titus gluurt straks vanaf de overkant van de Molenstraat naar Titus Brandsma Lyceum in Oss
    PREMIUM
    Animatie

    Titus gluurt straks vanaf de overkant van de Molen­straat naar Titus Brandsma Lyceum in Oss

    OSS - Vista Titus, zo gaat het nieuwe appartementengebouw heten dat recht tegenover het Titus Brandsma Lyceum in Oss wordt gebouwd. Opnieuw een project van Ton Kemkens en zijn Patrimonium. Op de hoek met de Haarvilstraat maakt een zielloos bouwwerk plaats voor een gebouw met een verhaal. Of in dit geval twee gebouwen met een verhaal. Schuif in de animatie hierboven tussen heden en toekomst.