Volledig scherm
PREMIUM
Traditie in Berghem: op 4 mei het Bevrijdingsvuur in Wageningen ophalen, de hele nacht wandelen en hem de volgende ochtend op deze plek afleveren. Deze foto is gemaakt op 5 mei 2016. © Ruud Rogier Fotobureau

Barbecue, nachtwandeling of 'niksen': hoe vieren we Bevrijdingsdag?

Do 4 mei: De Vrijheid vieren. Tja, hoe doe je dat eigenlijk anno 2018, in een tijd waarin we nauwelijks nog beperkt worden in onze vrijheid?

Vrijheid Blijheid op de barbecue 

In de Groene Engel vieren ze dit jaar de vrijheid van een prettige samenwerking tussen horeca en programmering. Doen ze met een moderne Vrijheid Blijheid BBQ in het Sint Barbaraparkje naast de Engel. Met muziekjes van Radio Feelgood, DJ Maud én Willow Hi Fi. En in het kader van vrijheid: je mag zelf je hapjes voor de barbecue meenemen. Al kun je natuurlijk ook gewoon een pakketje van de Groene Engel afnemen. Klinkt in ieder geval heerlijk, vrij picknicken in het park.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”