Volledig scherm
PREMIUM
In To The Dark: vorig jaar voor het eerst een silent disco in de opslagruimte onder de kiosk. Dit jaar weer. Ook voor de kids tijdens Buiten Spelen op zondag. © Peter van Huijkelom

Bijna Come Out & Play: 'Een lief, aaibaar festival'

Do 24 mei: Hoe doen ze dat toch? Ik vraag het me ieder jaar weer af als Come Out & Play nadert. Een gratis festival, met zo’n dertig acts en steevast duizenden bezoekers. Zonder dreigende hekken en strenge ticketcontroleurs blijft het buiten speel festival in het Jan Cunenpark een heerlijk ‘vrij’ feestje.

En dat gaat – gelukkig – ook niet veranderen, verzekert Oscar Jansen van initiatiefnemer de Groene Engel. ,,Het is absoluut niet onze ambitie om een bepaald bezoekersaantal te halen.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”