Volledig scherm
PREMIUM
Het oude kantoor aan de Wethouder van Eschstraat staat in de steigers. Eind dit jaar worden de 74 woningen opgeleverd. © BD / Peter van Huijkelom

Bouwers toveren oud kantoor in Oss om tot nieuw wooncomplex

OSS - Het duurde een paar jaar, maar de verbouwing van het voormalige kantoor van Akzo-Nobel is nu toch echt in volle gang. Het gebouw op de hoek van de Wethouder van Eschstraat in Oss staat in de steigers en verandert in rap tempo in wooncomplex De Vorst. Bouwbedrijf BossBouw zorgt ervoor dat de 74 studio's en appartementen voor het eind van het jaar klaar zijn. 

,,De verwachting is dat de huurders medio december de sleutel van hun appartement krijgen", zegt Eefje van Eijck namens Certitudo Capital Group. De Bossche vastgoedbelegger en projectontwikkelaar tovert in heel het land oude kantoorgebouwen om tot wooncomplexen. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”