Volledig scherm
PREMIUM
Tommy van Hal uit Oss heeft de ziekte van Lyme. Zondag is er een benefietconcert voor hem in café Rebel. Links zijn moeder Liesbeth. FOTO: Jeroen Appels/Van Assendelft © Van Assendelft

Concert voor zieke Tom: 'Ik voel me in de steek gelaten door medische wereld'

Vr 23 mrt: Tom ‘Tommy’ van Hal heeft de ziekte van Lyme. Behandelingen worden niet vergoed, dus moet hij zelf dokken. ,,Ik voel me in de steek gelaten door de medische wereld.” Vrijwilligers springen hem bij in de vorm van een benefietconcert.

Helemaal beter worden, daar heeft hij een hard hoofd in. Maar ooit weer zelf koken en wat langer de deur uit kunnen, dat hoopt Tom van Hal (34) met behandelingen wel te bereiken. Om geld in te zamelen heeft zijn moeder Liesbeth daarom een benefietconcert op touw gezet. Osse bands In My Tree en de C-Jays hopen zondag een flink bedrag op te halen voor Tom.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”