Volledig scherm
PREMIUM
Darija van Perlo. © Rachelle Suppers

De Stad Van… Darija van Perlo

Za 9 jun: Aan de hand van een aantal vragen schetst een al dan niet bekende Ossenaar zijn of haar beeld van de stad. Deze keer Darija van Perlo.

Regelen kan ze als de beste, ze is een echte multitasker. Met haar eigen bureau Perlo Producties wist ze sinds 2011 al veel evenementen tot een succesvol eind te brengen. Van een uitvaart voor 700 mensen waar het aan niets mocht ontbreken tot het Foodfestival in Oss. Darija van Perlo (46) groeide op in Deursen, maar verhuisde al snel naar Ravenstein. Ze studeerde af als verpleegkundige en werd verliefd op lichttechnicus Nick. Daarmee viel ze ook meteen als een blok voor de evenementenwereld. Ze begon als vrijwilliger backstage bij de Groene Engel en werkte daarna onder meer voor evenementenbureau Arjan van Dijk. Ook doet ze al sinds 2007 het management van Rattlesnake Shake. Van Perlo woont in Oss en heeft samen met Nick twee kids.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”