Volledig scherm
PREMIUM
Evelien Ploegmakers. © Rachelle Suppers

De Stad Van… Evelien Ploegmakers

Za 29 jun: Aan de hand van een aantal vragen schetst een al dan niet bekende Ossenaar zijn of haar beeld van de stad. Deze keer Evelien Ploegmakers.

Makelaar, dát wilde ze worden. Dat wist ze al toen ze 18 was. Evelien Ploegmakers (32) wist het zo zeker dat ze tegen alle adviezen in – eigenwijs als ze is – toch voor zichzelf begon in 2012. Crisistijd. Toch wist ze haar naam snel waar te maken en bestaat haar makelaarsteam inmiddels uit vijf personen. Studeren deed Evelien na het Maaslandcollege altijd in de avonduren, zonde om die daguren te verspillen. Dan kon ze ook wel gaan werken. In 2016 rondde ze haar opleiding als taxateur af, het jaar waarin ze ook een nominatie voor Veelbelovend Ondernemer van het Jaar in de wacht sleepte én ze kennismaakte met het moederschap. Inmiddels hebben Evelien en Bart twee kids en zijn ze één van de eerste trotse bewoners van Horzak-Noord. O ja, en voetbal is een rode draad in het leven van Evelien. Een sport die ze ooit graag weer oppakt.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”