Volledig scherm
PREMIUM
Lieke Swaans. © Rachelle Suppers

De Stad Van… Lieke Swaans

Za 28 apr: Aan de hand van een aantal vragen schetst een al dan niet bekende Ossenaar zijn of haar beeld van de stad. Deze keer Lieke Swaans.

Komende maand mag Lieke Swaans (38) een feestje vieren: ze staat in mei namelijk al tien jaar aan het roer van Chiropractie Oss. De praktijk bestaat al langer, maar in 2008 nam Swaans het stokje over en verhuisde ze de boel twee deuren verder van de Molenstraat naar de hoek van de Spoorlaan. De geboren en getogen Osse vertoefde vier jaar in Engeland voor haar studie chiropractie, maar keerde daarna snel weer huiswaarts. Echt niet dat ze ergens anders wilde wonen dan in Oss. De kans om zelf een praktijk te openen in haar geboortestad, liet ze dan ook niet liggen. Swaans hockeyde jarenlang bij Keep Fit, later gefuseerd tot MHC Oss. Inmiddels heeft ze de stick ingeruild voor een racket en is ze te vinden bij TOZ. Swaans is getrouwd met Johan en samen hebben ze een dochtertje van 5 jaar.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”