Volledig scherm
PREMIUM
Rachelle Grooten © via Rachelle Grooten

De Stad Van… Rachelle Grooten

Za 26 mei: Aan de hand van een aantal vragen schetst een al dan niet bekende Ossenaar zijn of haar beeld van de stad. Deze keer Rachelle Grooten.

Na reizen als au pair vond ze bij thuiskomst nog maar weinig Osse vrienden in haar ‘hometown’. Allemaal naar Utrecht of Amsterdam verhuisd. Dus hup, ook Rachelle Grooten (29) vertrok elf jaar geleden naar Utrecht. Toch gaat haar Osse hart sneller kloppen wanneer ze weer in de stad is waar ze opgroeide. Als kind ging ze naar de Polderhof en later de Sint Jan en Hooghuis Zuid. Ze danste bij de balletschool van Hanneke van der Stappen en kreeg dj-les van buurvrouw DJ Simone. Lang stond ze achter de bar bij de Groene Engel. En misschien wel al elf jaar geen Ossenaar meer, toch is Rachelle nog maandelijks te vinden in Oss. Voor een familiebezoekje of zoals vandaag, zaterdag 26 mei, om te draaien bij Come Out & Play (19.45 uur). Rachelle is dj en producer, draaide op feestjes als Soenda en Hemels en crosst daarnaast het hele land door als interieurstylist en fotograaf.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”