Volledig scherm
PREMIUM
René Nelissen. © Werner Pellis

De Stad Van… René Nelissen

Za 28 jul: Aan de hand van een aantal vragen schetst een al dan niet bekende Ossenaar zijn of haar beeld van de stad. Deze keer René Nelissen.

René Nelissen (49) schoot al aardig wat portretten als dé huisfotograaf van de gemeente Oss. Van burgemeester tot gouden paar en van vertrekkend collega tot collega’s die gaan trouwen. Sinds kort mag hij zich ook echt vakfotograaf noemen, een studie die hij in negen maanden afrondde. Naast fotograferen pleegt Nelissen ook nog technisch onderhoud aan de parkeermeters in Oss, zijn andere ‘baantje’ binnen de gemeente. Nelissen is geboren en getogen Ossenaar en heeft een dochter van 12. Een dochter waar hij apetrots op is, al helemaal nu ze als hoofdrolspeelster schittert in zijn negentiende eeuwse foto-expositie in de publiekshal van het gemeentehuis. De expositie ‘Renossance’ loopt nog tot en met 30 augustus.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”