Volledig scherm
PREMIUM
Robin Couprie. © privéfoto

De Stad Van... Robin Couprie

Za 16 jun: Aan de hand van een aantal vragen schetst een al dan niet bekende Ossenaar zijn of haar beeld van de stad. Deze keer Robin Couprie.

Sportievelingen kunnen haar kennen van de warming-up tijdens de Break Out Run én de Osse City Run die dit jaar voor het eerst werd gehouden. Robin Couprie (21) werkt sinds kort fulltime bij sportschool Feel So Good en runt daarnaast haar eigen bedrijf The Core. Bijna drie jaar geleden startte ze met het geven van bootcamplessen in Oss, onder meer in Ussen en bij de Geffense Plas. Ook geeft ze voedingsadvies, boksles én sinds kort ook yoga. Daarnaast kan ze ook nog een aardig nootje zingen. Liefst jazz. Couprie volgde lessen van theaterschool T’extpierement in Oss en zat een tijdje in de Talentenklas van Stichting Oss Cultureel/BrabantTalent. Couprie is geboren en getogen in Oss, ging naar de Polderhof en later naar TBL en nog even naar Hooghuis Stadion.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”