Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Bos. © Rachelle Suppers/Wouter Bos

De Stad Van… Wouter Bos

Za 7 apr: Aan de hand van een aantal vragen schetst een al dan niet bekende Ossenaar zijn of haar beeld van de stad. Deze keer Wouter Bos.

Sinds december verschijnen er mooie plaatjes van Oss op social media onder de naam ‘Groeten uit Oss’. De fotograaf achter het Twitter-account en de Facebook-pagina is Ossenaar Wouter Bos (41). Nee, niet de oud PvdA-partijleider, al heeft hij wel een lijntje met de Osse politiek. Onlangs werd zijn vrouw Ester als tweede raadslid voor GroenLinks geïnstalleerd. Bos is in het dagelijks leven webdeveloper in Utrecht, heeft met Ester twee kinderen én besteedt zijn vrije uurtjes dus voornamelijk aan fotografie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”