Volledig scherm
PREMIUM
Een standwerker in actie op de markt van Oss © Van Assendelft

Dunschillers, Textiellijm en Wonderzeep: Niks is te gek voor standwerkers op markt Oss

OSS - ,,Het is allemaal zo ontzettend makkelijk mevrouw.”, vertelt Andries van den Berg aan zijn aandachtig luisterende klanten op de markt in Oss. ,,U mag het ook gerust zelf uitproberen hoor! Twee speciale dunschillers voor een tientje!” 

Dit soort kreten vliegen de hele dinsdagochtend al de markt over, in de hoop zo extra te verdienen. Acht verschillende standwerkers duelleren hier om een plekje in de Nederlandse finale op 28 september te bemachtigen.

  1. Man rijdt opnieuw alcoholcontrole in terwijl rijbewijs eerder al was ingevorderd, 10 bestuurders beboet bij controle regio Den Bosch

    Man rijdt opnieuw alcoholcon­tro­le in terwijl rijbewijs eerder al was ingevor­derd, 10 bestuur­ders beboet bij controle regio Den Bosch

    DEN BOSCH/OSS - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een alcoholcontrole ingereden, terwijl enkele uren daarvoor zijn rijbewijs door de politie Gelderland al was ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man blies bij de controle in de regio Den Bosch en Oss 580 ugl. Hij krijgt een proces verbaal voor rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden tijdens een rijverbod.