Volledig scherm
PREMIUM
Inge Kolen speelt de dulle griet in een verhaal naar het gelijknamige schilderij van Pieter Bruegel de Oude.

Festival Living Statues in Oss: 'Schmink blijft goed zitten, maar die plaksnor zou kunnen verschuiven'

OSS - Ze verrassen, hebben de lachers op hun hand en weten hier en daar zelfs te vertederen. Maar praten doen de levende standbeelden niet tijdens het Living Statues Festival in het Osse centrum. Vóór het evenement deden ze dat gisteren wel.

Op straat praten levende standbeelden niet of nauwelijks. Maar aan de schminktafel, voorafgaand aan het Living Statues Festival gisteren in Oss, vertellen John Hoogenboom (67) en Inge Kolen (52) honderduit over hun passie.

  1. Man rijdt opnieuw alcoholcontrole in terwijl rijbewijs eerder al was ingevorderd, 10 bestuurders beboet bij controle regio Den Bosch

    Man rijdt opnieuw alcoholcon­tro­le in terwijl rijbewijs eerder al was ingevor­derd, 10 bestuur­ders beboet bij controle regio Den Bosch

    DEN BOSCH/OSS - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een alcoholcontrole ingereden, terwijl enkele uren daarvoor zijn rijbewijs door de politie Gelderland al was ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man blies bij de controle in de regio Den Bosch en Oss 580 ugl. Hij krijgt een proces verbaal voor rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden tijdens een rijverbod.