Volledig scherm
PREMIUM
Impressie Foodstock. © Maurice Vinken

Foodstock, de aftrap van drie zomerse Osse foodfestivals

ColumnDo 7 jun: Het was wel even een kleine verrassing. Nou ja, zeg maar gerust grote verrassing. Dat er in het Jan Cunenpark een kunstwerk zou hangen, wist de organisatie van Foodstock, maar dat het zo’n groot roze varken zou zijn? Nee, dus.

Mooi vinden ze het wel. ,,Dan maar een meter minder hoge stellage waar banners in komen te hangen”, concludeert organisator Danny Dronkers. De banners stonden eigenlijk recht onder het varken gepland. Maar ach,een beetje improviseren is de organisatie van Foodstock uit Valkenswaard niet vreemd. Dit jaar doet het ‘voedselfestival’ twaalf steden aan, vijf meer dan vorig jaar. Vanaf vandaag tot en met zondag voor de eerste keer in Oss dus. Het kleinste festival wat de organisatie tot nu toe bracht. ,,Het meest intieme, in ieder geval. Een hele mooie locatie.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”