Volledig scherm
PREMIUM
Hartog feestcommissie bijeen met links: Bert Geurts, middenonder: Maikel Tax middenboven: Fabian van den Hurk en rechts: Nestor Rodriguez © BD / Peter van Huijkelom

Hartog viert negentig jaar muziek maken met eigen festival

Woe 30 mei: Mini-festival Hartog Parkfest is de aftrap van een druk jaar waarin de Osse muziekvereniging Hartog haar negentigste verjaardag viert én het jaar waarin zij waarschijnlijk verhuist naar een nieuw onderkomen.

Na jaren hard werken om het stoffige imago dat aan fanfares en de harmonie kleeft van zich af te schudden, mag muziekvereniging Hartog best zeggen dat ze geslaagd is. Ongeveer de helft van de negentig leden is jonger dan dertig en er is een Pieporkest waarin de jongste pas zeven jaar is. Het gaat goed met Hartog. Reden te meer om het 90-jarig bestaan eens goed te vieren.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”