Het mooie pand op de hoek Heuvel/Peperstraat in Oss is uit de steigers.
Volledig scherm
PREMIUM
Het mooie pand op de hoek Heuvel/Peperstraat in Oss is uit de steigers. © Van Assendelft Fotografie

Horecanieuws: Finch doet in Oss contant geld en peuk op het terras in de ban

OSS - Het nog te openen Finch Gastrobar gaat als een van de eerste horecazaken in de regio volledig cashloos. Betalen kan er straks alleen met pinpas, creditcard of een mobiele app. De zaak loopt daarnaast voorop met een rookvrij terras.

Finch opent over ongeveer een maand de deuren in het grote pand op de hoek van de Heuvel en Peperstraat in hartje Oss. Verspreid over twee verdiepingen komen er meer dan 250 zitplaatsen. Door die omvang en de luxe uitstraling moet de zaak iets grootstedelijks uitademen. Daar passen volgens ondernemer Pierre Vink ook noviteiten bij. 

  1. Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoelkast

    Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoel­kast

    OSS - Kledingvoorschriften zijn er niet, het favoriete drankje komt uit de thuiskoelkast, de barkruk is virtueel en de livemuziek is gratis te beluisteren. Enige beperking in onlinecafé Ons Mam dat vanavond officieel de digitale deuren opent, is dat er slechts honderd kroeglopers ín het café terecht kunnen. Voor de rest is er een livestream op Facebook waar ook precies staat hoe geïnteresseerden zich via de gratis Zoom-app kunnen aanmelden.