Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwe tapwand in H32, nog redelijk uniek in Nederland. © Rachelle Suppers

Horecanieuws: H32 stopt met winkel en bezorgen en opent ‘biergarten’ met doe-het-zelf tapwand

VIDEOVr 18 mei: Er kan amper nog een (speciaal)biertje op tafel gezet worden of vriend, oom, pa moet hem ‘ff op de foto zetten’ voor app Untappd. Zo begon het voor barista Nick Vink (H32) ook twee jaar geleden toen hij in Dallas was voor een wedstrijd latte art. Daar ontdekte hij de tapwand, waar Amerikanen hun eigen biertjes tapte. ‘Die wil ik ook’, dacht hij.

Maar dat ‘ideetje’ moest eerst nog even langs eigenaar pa Vink. En die had net geïnvesteerd in bezorgen en een winkel aan de achterzijde van de horecazaak aan de Heuvel (32). Even wachten dus. ,,Het bezorgen ging steeds beter, er zat groei in, maar we merkten toch dat de tapwand eigenlijk veel beter bij ons concept past”, legt Nick Vink uit. Dus: einde bezorging en winkel, hallo klein bierwalhalla.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”