Volledig scherm
PREMIUM
De gevel van het nieuwe Marktzicht aan Terwaenen. © Roy van der Lee/BD

Horecanieuws: lunchroom Marktzicht opent op oude plek van 't Juffie in centrum Oss

OSS - Liefhebbers van friet, broodjes en snacks blijven niet lang verstoken van een vette hap aan Terwaenen. Amper een paar weken nadat 't Juffie daar voor het laatst open was, start lunchroom en cafetaria Marktzicht alweer op dezelfde plek. Woensdag is er een eerste kennismaking, donderdag gaat ze zaak open.

Gezicht achter het nieuwe Marktzicht is Marcel Verbeek. De ondernemer heeft al een eigen zaak in Dreumel, net over de Maas bij Lith. ,,We hebben een hele poos door de regio gedwaald, op zoek naar een plek voor een tweede vestiging", zegt Verbeek. ,,Toen stuitten we uiteindelijk op dit pand en konden we snel zaken doen.”

  1. Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen
    Stille getuige

    Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen

    OSS - Oss heeft de boot weer eens gemist. Er zijn onlangs zes Brabantse gemeenten genoemd met een door XXL-distributiedozen verrommeld landschap en Oss was er niet bij. En dat terwijl het zo zijn best heeft gedaan om op de meest historische plek van de gemeente, bovenop op het Vorstengraf, een dozenparadijs van heb ik u daar in te richten. Maar die voorname Ossenaar uit de IJzertijd heeft daar in het welstandsvrije gebied gelukkig nog wel een monumentje dat herinnert aan zijn laatste rustplaats.