Bij de sloop in de ijssalon kwamen nog interieurdelen van de zaak van opa De Marco tevoorschijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de sloop in de ijssalon kwamen nog interieurdelen van de zaak van opa De Marco tevoorschijn. © Van Assendelft Fotografie

IJssalon Venezia verbouwd tot een ‘warme zaak’, maar wanneer Ossenaren dat kunnen aanschouwen, is de vraag

OSS - Bij ijssalon Venezia aan de Molenstraat in Oss was de afgelopen weken enkel bouwpuin te halen. Eigenaar Alessandro De Marco kiest voor een complete modernisering: ,,We kunnen nu door naar ons 100-jarig bestaan.”

Tijdens de afgelopen weken waren het geen bollen smakelijk Oss die het pand van ijssalon Venezia in de Molenstraat verlieten, maar brokken bouwpuin. Het bleek onbedoeld een gunstig gekozen moment om de handel even te stoppen, nu mensen aan huis gekluisterd zijn. ,,Vandaag (zaterdag, red.) is alles klaar", zegt eigenaar Alessandro De Marco. ,,Wanneer we dan open mogen, is nog even afwachten met het coronavirus."

  1. Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoelkast

    Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoel­kast

    OSS - Kledingvoorschriften zijn er niet, het favoriete drankje komt uit de thuiskoelkast, de barkruk is virtueel en de livemuziek is gratis te beluisteren. Enige beperking in onlinecafé Ons Mam dat vanavond officieel de digitale deuren opent, is dat er slechts honderd kroeglopers ín het café terecht kunnen. Voor de rest is er een livestream op Facebook waar ook precies staat hoe geïnteresseerden zich via de gratis Zoom-app kunnen aanmelden.