Volledig scherm
The Core werd met glitter en confetti geopend, rechts in de hoek Robin Couprie. © BD

Jonge Osse ondernemer lanceert 'The Core'

Vr 30 mrt: The Core, je buik dus, daar zit je kracht. En daar moet alles in balans zijn, vindt ondernemer Robin Couprie. Op Goede Vrijdag lanceerde ze haar bedrijf in training- en voedingsadvies in de Osse Peperstraat.

'Casual chic' luidde de dresscode op de uitnodiging. En da's net ff een andere outfit dan waar de sportieve leden van The Core - voorheen Bootcamp Oss - elkaar normaal gesproken zien. De Whatsapp-groep waar Robin nu al bijna drie jaar wekelijks haar sportlessen aanbiedt telt al 55 leden. Een select aantal was vrijdagavond aanwezig om op 'de knop' te drukken. Met glitter en confetti werd The Core hiermee geopend.

Afgelopen zomer was Robin een van de twintig jonge ondernemers die deelnamen aan het programma Zomerondernemer van gemeente Oss en Bernheze. ,,De bedrijfsbezoeken die ik daarmee heb mogen doen waren heel leerzaam. En het is ook mooi dat ik kinderen heb kunnen laten zien wat ik doe."

De naam van haar bedrijf was wel even een dingetje. Het duurde even voordat ze een pakkende naam gevonden had. "Als je wat letters uit mijn achternaam weghaalt krijg je Core", bleek uiteindelijk de gouden vondst.

Robin hoopt nu fulltime met haar bedrijf bezig te kunnen zijn. En dat Oss met haar buitenlessen lekker fit blijft. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement