Volledig scherm
PREMIUM
L8 feestje. © L8

L8 stopt ermee: nog één festival, dan einde illegale raves en clubavonden

Di 29 mei: Eigenlijk waren de wilde nachten van L8 al voorbij, maar toch nog niet helemaal. Op 8, 9 en 10 juni staat dan echt hun laatste feestje op de planning. Niet in Oss – die is al geweest – maar in Vakantiepark De Bergen in Wanroij draaien de heren van L8 nog een laatste maal tijdens het Mandala Festival.

'Geen fuck te doen'

Een vriendencollectief, dat is L8 (spreek uit als ‘late’). Acht jaar geleden geboren omdat de mannen house en techno wilden draaien. ,,En als je wilde draaien, moest je zelf maar wat organiseren”, herinnert Tim Veldman, een van de L8-mannen zich. ,,Het is eigenlijk ontstaan omdat er in Oss geen fuck te doen was op dat moment. Het was een beetje gedaan met de feestjes”, vult Joey van de Scheur aan.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”