Volledig scherm
PREMIUM
Twee clowns sieren de entree van het Zandsculpturen Festival Brabant. © Rachelle Suppers

Laatste keer Zandsculpturenfestival Oss

ColumnDi 10 jul: Bij weer als dit voelt het net als vakantie. Teenslippers aan en slenteren door het zand, je ondertussen vergapend aan de zandkunstwerken om je heen. Ik heb het natuurlijk over het Zandsculpturen festival, dit jaar voor de laatste keer onder de inmiddels vertrouwde sheddaken in Oss. Jammer eigenlijk, ik ga het wel missen.

De altijd goedgemutste organisatie overigens ook, al wist zij natuurlijk dat het einde eraan zat te komen. Even dacht ze de laatste editie vorig jaar al te hebben gehad. ,,Wij vinden het jammer, maar het is nu tenminste wel fijn dat we weten dat dit echt de laatste is”, vertelt organisator Alec Messchaert die zich na vijf jaar erg vertrouwd voelt in Oss.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”