Volledig scherm
PREMIUM
Twee clowns sieren de entree van het Zandsculpturen Festival Brabant. © Rachelle Suppers

Laatste keer Zandsculpturenfestival Oss

ColumnDi 10 jul: Bij weer als dit voelt het net als vakantie. Teenslippers aan en slenteren door het zand, je ondertussen vergapend aan de zandkunstwerken om je heen. Ik heb het natuurlijk over het Zandsculpturen festival, dit jaar voor de laatste keer onder de inmiddels vertrouwde sheddaken in Oss. Jammer eigenlijk, ik ga het wel missen.

De altijd goedgemutste organisatie overigens ook, al wist zij natuurlijk dat het einde eraan zat te komen. Even dacht ze de laatste editie vorig jaar al te hebben gehad. ,,Wij vinden het jammer, maar het is nu tenminste wel fijn dat we weten dat dit echt de laatste is”, vertelt organisator Alec Messchaert die zich na vijf jaar erg vertrouwd voelt in Oss.

  1. Trauma na het spoordrama: Marijke (32) en haar dochtertje (3) zijn Slachtofferhulp 'eeuwig dankbaar'

    Trauma na het spoordrama: Marijke (32) en haar dochtertje (3) zijn Slachtof­fer­hulp 'eeuwig dankbaar'

    OSS - Getuige zijn van een vreselijk drama. Niemand hoopt het ooit mee te maken, maar voor Marijke van Laarhoven (32) liep het even helemaal anders. Zij raakte donderdag, samen met haar 3-jarig dochtertje, direct betrokken bij het Osse spoordrama. De twee waren zo van slag dat ze direct naar Slachtofferhulp zijn gegaan. ,,Deze mensen ben ik voor de rest van mijn leven dankbaar."

Oss, Uden e.o.