Volledig scherm
PREMIUM
Een eerdere editie van Absolute Orange. © BD / Peter van Huijkelom

Late rechtszaak zit Osse feesten dwars: pas na de zomer nieuw evenementenbeleid

OSS - Het nieuwe evenementenbeleid van Oss laat tot na de zomer op zich wachten. Dat is slecht nieuws voor iedereen die de komende maanden een feestje wil organiseren. Zeker in het centrum. 

Afgelopen zomer maakte de rechter gehakt van de vergunningen die Oss eerder verleende voor de kermisfeesten en Muziekboulevard. De gemeente hield daarin te weinig rekening met de overlast voor bewoners van de smalle Eikenboomgaard, luidde het oordeel.  Daardoor gingen de kermisfeesten in augustus uiteindelijk niet door. 

  1. Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PSV-plaatje
    PREMIUM
    video

    Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PS­V-plaat­je

    EINDHOVEN/GEFFEN/OSS - Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten, wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan fotografen, cameramannen en andere ‘content creators’ doet de club er alles aan likes en views te scoren. Zo veel mogelijk, zo snel mogelijk, iedere wedstrijd opnieuw. Als klassieke voetbalverslaggever is er amper tegenop te boksen. Een wedstrijd door de rood-witte lens van twee clubfotografen én een tv-maker uit de regio. ,,Binnen een paar tellen staat het op Instagram, sneller kan niet.”