Volledig scherm
Alain Clark © Lievekamp

Lievekamp strikt Alain Clark voor nieuw en populair theaterseizoen

OSS - De Lievekamp heeft Alain Clark toegevoegd aan het nieuwe theaterseizoen. De zanger treedt op 28 december op in de kleine zaal van het Osse theater. Dat is mooi nieuws voor De Lievekamp, dat sowieso een goede voorverkoopperiode beleeft met al 57.000 aanvragen. 

,,Er zijn nu 7000 meer kaarten aangevraagd dan vorig seizoen, terwijl we toen ons jubileumjaar beleefden en onder anderen Youp van 't Hek en Jochem Myjer in het programma hadden”, vertelt Ron Megens. ,,Een stijging van 14 procent is dat. Dat komt denk ik onder meer omdat we de vaste bezoekers de seizoensgids op naam hebben gestuurd en omdat we een aantal try-outs hebben van grotere producties, die op andere plekken meer kosten, zoals Kinky Boots. Dat kan zomaar een tientje schelen.”

Voor Alain Clark hoefde De Lievekamp weinig moeite te doen. “Hij wil een kleine theatertournee doen en wilde ook in Oss komen. Vorig seizoen had hij een gastoptreden bij Jan Smit hier en dat heeft kennelijk veel indruk gemaakt. Alain is uiteraard van harte welkom.” Diverse voorstellingen zijn ook bijgeboekt zoals onder meer Rowwen Hèze.