Volledig scherm
PREMIUM
Mick van Haaren alias Mick Stender © prive collectie

Micks muzikale missie brengt hem bij stevige Americana

cultuur in de regioOSS - Dat-ie überhaupt als Mick Stender op Muze Misse 2019 staat, noemt Mick van Haaren al ‘ongelofelijk tof’. Dat-ie vooralsnog in de programmering zelfs op een toptijd (‘vijf uur in de middag’) een uur lang zijn Americana-muziek mag spelen, vindt de Heeschenaar ‘te gek’. En dat-ie vervolgens ook nog eens optreedt op een festival waar eveneens de rockers van Navarone present zijn, betitelt de 21-jarige singer-songwriter als ‘helemaal top’. 

,,Waarom? Nou, tijdens mijn mbo-studie Muziek/Artiest op het Arnhemse Rijn IJssel College heeft Merijn van Haren, de frontman van Navarone, me als zangdocent enorm geholpen bij mijn stemontwikkeling en later bij de voorbereiding voor de auditie voor de Tilburgse Rockacademie. Mooi toch om mekaar begin juli als collega's op Muze Misse te treffen.” 

  1. Stint keert niet meer terug in Osse straatbeeld
    PREMIUM

    Stint keert niet meer terug in Osse straat­beeld

    OSS - Dat er in Oss nog ooit een Stint de weg op zal gaan, is zeer onwaarschijnlijk. De grootste kinderopvangorganisatie AVEM - met 36 vestigingen in de gemeente Oss - doet de elektrische bolderkar voorgoed in de ban. ,,De Stint is na het ongeval vorig jaar zo onlosmakelijk verbonden aan zoveel persoonlijk leed in Oss, dat wij vinden dat het hier niet meer in het straatbeeld past‘’, stelt interim-directeur Sabine Jansen van AVEM.