Volledig scherm
Frans Bauer. © ANP Kippa

Muze Misse haalt Frans Bauer naar Oss

OSS - Parkfestival Muze Misse heeft de eerste namen bekend gemaakt van artiesten die volgend jaar naar Oss komen. Frans Bauer is de bekendste van de twee boekingen die dinsdag bekend zijn gemaakt.  Bauer treedt in het Jan Cunenpark in de Nederlandstalige voetsporen van Jan Smit, Nick en Simon en Tino Martin. 

Behalve Frans Bauer  is ook de band Rilan & The Bombardiers vastgelegd voor de volgende editie van Muze Misse. Deze band werd eerder al uitverkoren als 3FM Serious Talent en Radio 6 Soul & Jazz Talent. De titeltrack van hun EP ‘Walking on Fire’ werd gebruikt in drie grote Hollywood series. In oktober verschijnt het debuutalbum van deze formatie.

Muze Misse start komend weekeinde met de voorverkoop (Early Bird) van kaarten voor het festival, dat volgend jaar op zondag 7 juli plaatsvindt. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”