Het Amsterdamse trio MY BABY treedt 5 juli op bij het Muze Misse festival in Oss.
Volledig scherm
Het Amsterdamse trio MY BABY treedt 5 juli op bij het Muze Misse festival in Oss. © Muze Misse

‘My Baby’ maakt programma voor Muze Misse festival compleet

OSS - Het Amsterdamse trio MY BABY  is al laatste toegevoegd aan de line-up van Muze Misse Festival 2020. Daarmee is het programma voor dit jaar rond. 

Het geluid van de band is geïnspireerd door gospel en blues, versmolten met oude volksmelodieën. Daar komt nog de rauwheid van de 70s funk, Afrikaanse dessert blues, Marokkaanse Gnawa, Indiase Raga en een vleugje EDM bij, allemaal gespeeld op gitaren en drums zonder gebruik van computers of samples.

Maan en Frank Boeijen

MY BABY deelt zondag 5 juli het Jan Cunenpark in Oss met andere bekende artiesten zoals Maan, Frank Boeijen, Kraak & Smaak, The Pilgrims, Samantha Steenwijk en Tim Akkerman & The Ivy League van de partij. 

Ook zijn er optredens van Barrelhouse, Stefan & Sean, The Spunyboys, Mylene & Rosanne en Camilla Blue. Joris Brukx is er met ‘Zing maar lekker mee’, een interactieve disco show voor kinderen. 

  1. Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoelkast

    Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoel­kast

    OSS - Kledingvoorschriften zijn er niet, het favoriete drankje komt uit de thuiskoelkast, de barkruk is virtueel en de livemuziek is gratis te beluisteren. Enige beperking in onlinecafé Ons Mam dat vanavond officieel de digitale deuren opent, is dat er slechts honderd kroeglopers ín het café terecht kunnen. Voor de rest is er een livestream op Facebook waar ook precies staat hoe geïnteresseerden zich via de gratis Zoom-app kunnen aanmelden.