Volledig scherm
PREMIUM
Mysterieuze aanhangwagen die er volgens bewoners uit de Saturnusstraat al maanden of zelfs jaren staat. © Rachelle Suppers

Mysterie: Wie haalt aanhanger vol vuilnis op die er al jaren staat?

Do 29 mrt: Zo rot dat er een gat in de deur zit, een slappe band en een reservewiel dat er zijdelings naast ligt. Op het dak vieren de algen feest en wie het deurtje opent kan rekenen op een bedorven traktatie voor de neus. 

De 'witte' aanhangwagen in de Osse Saturnusstraat die van niemand lijkt te zijn ligt vol met vuilniszakken gevuld met Joost mag weten wat. ,,Wie weet ligt er wel een lijk in”, grapt buurtbewoner René van Weert wanneer hij de aanhangwagen die tegenover zijn huis staat geparkeerd laat zien. Echt serieus meent hij dat niet, maar dat er iets moet gebeuren met deze mysterieuze aanhangwagen staat voor hem als een paal boven water. ,,De hele buurt praat erover. Sommige mensen zeggen dat het ding er al jaren staat. Dat durf ik niet te zeggen, mij viel het pas op toen er geen parkeerplekken meer waren in de straat en ik dit ding zag”, vertelt hij.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”