Volledig scherm
- © Rachelle Suppers

Mysterieuze aanhanger Saturnusstraat wordt opgeruimd

Di 3 apr: Opluchting voor bewoners van de Saturnusstraat. De stinkende aanhanger die al een hele tijd één van de parkeerplaatsen bezet houdt, wordt snel opgeruimd door de gemeente. Of de betreffende eigenaar moet hem natuurlijk nog voor die tijd op komen halen. 

Volledig scherm
De aanhanger wordt binnenkort weggehaald. © René van Weert

Dat valt op een briefje te lezen dat afgelopen vrijdag op de aanhanger werd geplakt: 'De gemeente Oss is van plan deze aanhanger volgende week vrijdag 6 april 2018 weg te halen. Indien u het hier niet mee eens bent kunt u contact opnemen met de gemeente Oss.' 

Volgens sommige buurtbewoners stond de aanhanger er al jaren. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lot kermisfeesten Oss ligt opnieuw in handen van rechter
    PREMIUM
    ANALYSE

    Lot kermisfees­ten Oss ligt opnieuw in handen van rechter

    OSS - Het feest lijkt uit in de Eikenboomgaard in Oss. De bewoners die actievoeren tegen grote evenementen in de straat, weten zich sinds deze week gesteund door de rechter. Die geeft hen op alle punten gelijk in hun strijd tegen de vergunningen die de gemeente in 2017 verleende voor de Muziekboulevard en de kermisfeesten in de straat. De uitspraak heeft gevolgen voor komende evenementen. Partycrew, het bedrijf dat de festiviteiten organiseert, houdt voor augustus serieus rekening met het 'worstcasescenario': een kermis zonder feest in de straat.

Oss, Uden e.o.