Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwe zaken op komst: boven Coco di Lobo (Molenstraat), linksonder Lolita (Galerij) en rechtsonder Zeven (Kerkstraat). © Rachelle Suppers

Nieuwe winkels en horeca op komst voor Oss

ColumnDo 2 aug: Toegegeven, de Heuvel is niet zo gevuld als winkelend publiek misschien graag zou zien.  Niet gek ook met de torenhoge huurprijzen die gevraagd worden. Logische reactie: nieuwelingen vestigen zich veel liever in een van de aanloopstraten van Oss, want da’s een stuk voordeliger. 

En ze worden ook steeds mooier, als je de ontwikkelingen in de Monsterstraat en Peperstraat een beetje hebt gevolgd. De Kerkstraat belooft ook zo’n straatje te worden. Onlangs nam Mencave de plek in van het voormalige Esmyer, een pand waarvan de gevel begin 2016 nog werd opgeknapt. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”