Op de 'blauwe wand' aan de Molenstraat, een begrip in Oss, komt weer de naam te staan die er tot 2007 stond: Organon.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de 'blauwe wand' aan de Molenstraat, een begrip in Oss, komt weer de naam te staan die er tot 2007 stond: Organon. © Peter van Erp / BD

Oer-Osse naam Organon keert terug op medicijnfabriek

OSS - De naam Organon lijkt terug te keren in Oss. Organon&Co is de naam van het nieuwe, internationale bedrijf dat geneesmiddelenfabrikant MSD opstart. Met Oss als kloppend hart.

De voor Oss bijzondere wending hoort bij de splitsing ('spinoff’) die farmagigant MSD vorige maand aankondigde. Het onderdeel gericht op vrouwengezondheid gaat op eigen benen verder, als een zelfstandig en beursgenoteerd bedrijf. Woensdag is de naam hiervan bekend gemaakt door het MSD-hoofdkantoor in de Verenigde Staten.

  1. Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoelkast

    Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoel­kast

    OSS - Kledingvoorschriften zijn er niet, het favoriete drankje komt uit de thuiskoelkast, de barkruk is virtueel en de livemuziek is gratis te beluisteren. Enige beperking in onlinecafé Ons Mam dat vanavond officieel de digitale deuren opent, is dat er slechts honderd kroeglopers ín het café terecht kunnen. Voor de rest is er een livestream op Facebook waar ook precies staat hoe geïnteresseerden zich via de gratis Zoom-app kunnen aanmelden.