Volledig scherm
PREMIUM
Nog even genieten van het graffitikunstwerk op de wand van de oude tapijtfabriek Bergoss. De platen verdwijnen wanneer de nieuwe plannen voor het voormalige Bergoss werkelijkheid worden. © Rachelle Suppers

Ongeïnspireerde verfspuiters, kunnen jullie wat beter je best doen?

ColumnMa 23 jul: Om de zoveel tijd verschijnt er weer een nieuwe muurkrabbel op de achterzijde van onze schuur. Een krabbel van een niet zo getalenteerde verfspuiter. Ik vermoed dat onze muur als kladblaadje wordt gebruikt voor het echte werk op het transformatorhuisje dat wat verderop staat. 

En wat er allemaal op onze muur geschreven staat? Geen flauw idee. Onleesbare letters en cijfers, kruizen en oerlelijke initialen. De buren van een paar deuren verderop hebben het nog slechter getroffen, zij kregen een vaag hakenkruis op hun muur. Overigens denk ik niet dat deze ongetalenteerde kunstenaar het bij de Hitlerjugend had gered, gezien zijn bibberige lijnen, maar dat terzijde. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”