Volledig scherm
PREMIUM
De VVV-winkel aan de Spoorlaan in Oss. © Roy van der Lee

Ook Oss geeft VVV de bons: winkel aan Spoorlaan eind dit jaar dicht

OSS - In navolging van onder meer Den Bosch, Uden en Meierijstad zegt ook Oss de samenwerking met de regionale VVV op. Nu al wordt de subsidie voor marketing en promotie stopgezet. Eind dit jaar gaat ook de winkel aan de Spoorlaan dicht. 

Oss en de meeste buurgemeenten zijn al langer ontevreden over het beroemde toeristenplatform. Dat zou zich niet genoeg focussen en te weinig leveren voor de subsidie die het krijgt. Al in 2017 is Oss daarom in gesprek gegaan met de VVV. In de loop van 2019 kreeg het toeristenbureau nog een laatste kans om zich te bewijzen, onder meer met de organisatie van de Open Kerkendag in dat jaar. Maar daarmee heeft het platform het gemeentebestuur niet kunnen overtuigen. 

  1. Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen
    Stille getuige

    Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen

    OSS - Oss heeft de boot weer eens gemist. Er zijn onlangs zes Brabantse gemeenten genoemd met een door XXL-distributiedozen verrommeld landschap en Oss was er niet bij. En dat terwijl het zo zijn best heeft gedaan om op de meest historische plek van de gemeente, bovenop op het Vorstengraf, een dozenparadijs van heb ik u daar in te richten. Maar die voorname Ossenaar uit de IJzertijd heeft daar in het welstandsvrije gebied gelukkig nog wel een monumentje dat herinnert aan zijn laatste rustplaats.