Volledig scherm
PREMIUM
Wijkcentrum De Hille in Ussen, waar het wijkpunt ook te vinden is.

Oss legt met tegenzin 19.000 euro klaar voor ontmoetingsplek in De Hille

OSS - Het Osse gemeentebestuur stelt 19.000 euro beschikbaar voor een ontmoetingsplek in wijkcentrum De Hille. Van dat geld kunnen twee jaar lang ruimtes worden gehuurd voor koken, kaarten of koffie drinken. Het college staat bepaald niet te springen om het geld te reserveren.

Drie jaar lang kende het wijkcentrum een zogeheten wijkpunt. Dat was een plek waar zorgprofessionals samen kwamen voor overleg en contact met bewoners. Vanuit de voorzieningen ontstonden allerlei initiatieven voor omwonenden. Eind 2018 trok initiatiefnemer BrabantWonen echter de stekker uit het wijkpunt. Een hard gelag voor de Ossenaren die er graag kwamen.  

  1. Man rijdt opnieuw alcoholcontrole in terwijl rijbewijs eerder al was ingevorderd, 10 bestuurders beboet bij controle regio Den Bosch

    Man rijdt opnieuw alcoholcon­tro­le in terwijl rijbewijs eerder al was ingevor­derd, 10 bestuur­ders beboet bij controle regio Den Bosch

    DEN BOSCH/OSS - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een alcoholcontrole ingereden, terwijl enkele uren daarvoor zijn rijbewijs door de politie Gelderland al was ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man blies bij de controle in de regio Den Bosch en Oss 580 ugl. Hij krijgt een proces verbaal voor rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden tijdens een rijverbod.